Aurobindo Pharma Ltd. is een wereldwijd toonaangevend farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in ontwikkeling van werkzame stoffen, receptplichtige en OTC-geneesmiddelen. Met ruim 23.000 medewerkers verspreid over vier continenten met vertegenwoordiging in 155 landen leggen wij ons toe op generieke geneesmiddelen en dragen wij bij aan hoogwaardige en betaalbare kwaliteit van zorg. Aurobindo is een volledig verticaal geïntegreerd bedrijf dat innovatieve farmaceutische oplossingen biedt, vanaf de grondstoffen tot distributie en levering. Daarnaast is Aurobindo één van de grootste actieve grondstof productiebedrijven ter wereld en beschikt het over 27 eigen state-of-the-art productiefaciliteiten en een uitmuntende R&D afdeling. 

In Nederland ondersteunt Aurobindo apotheken, groothandels, ziekenhuizen, drogisten, supermarkten en apotheekhoudende huisartsen bij het verlenen van optimale patiëntenzorg. Dat doen we met een breed assortiment, gunstige commerciële voorwaarden en continue aandacht voor kwaliteit. Met persoonlijke aandacht voor de wensen en behoeften van de klant zijn we de betrouwbare partner in gezondheidszorg.

Het is onze missie om hoogwaardige geneesmiddelen breed beschikbaar te stellen met als doel deze toegankelijk en betaalbaar te maken én te houden voor iedereen. 

Vestigingsadres
Baarnsche Dijk 1
3741 LN BAARN

Correspondentieadres
Postbus 313
3740 AH BAARN

T +31(0)35 542 99 33
infoNL@aurobindo.com 
www.aurobindo.nl